Profile indexOm foreningen
Ide og formål


Søg: 

2006: Støttekoncert for dyrene.

For første gang i Danmark afholdes i år en støttekoncert til fordel for dyrene på dagen, der af dyreværnsorganisationer verden over er udråbt til at være Dyrenes Dag. Dét sker, når ikke færre end 5 bands d. 4. oktober går på scenen og giver koncert i 3 timer på spillestedet Krudttønden på Østerbro i København.

Der vil blive tale om en stemningsfyldt koncert med spændende navne, der er ved at etablere sig på den danske musikscene. Alle musikere spiller gratis til fordel for dyrene og overskuddet går ubeskåret til et bredt udvalg af dyreværnsorganisationer. Billetprisen vil være 175 kroner og billetter købes i døren.

Man kan læse meget mere om koncerten, de optrædende kunstnere og foreningerne bag koncerten, på koncertens hjemmeside www.stottekoncertfordyrene.bravehost.com.

En mere fyldestgørende pressemeddelelse vil blive udsendt ca. 10 dage før koncerten afholdes.

For yderligere oplysninger, aftaler om interviews eller svar på spørgsmål, kontakt PR ansvarlig Sune Borkfelt, email: sune@vegetarforening.dk, mobil: 70 22 40 01. Et presseegnet billede af koncertplakaten fås ved henvendelse til plakat@lasanya.com
[ Tilbage | Print | Send til en ven ]

Emner
Arrangementer
Artikler og breve
Billedgalleri
Digte og kloge ord
Fra det virkelige liv
Gode råd om dyrevelfærd
Høringssvar
KATTENS DAG.
Love og bekendtgørelser
Offentlige kontakter
Vores årsmagasiner


Hesteinternatet af 1999 • Tlf. 40 37 16 89