Profile indexOm foreningen
Ide og formål


Søg: 

2006: Koncert i dyrenes ånd.

af Anne-Mette Iversen
Dyreværnsforeningen Hesteinternatet af 1999

www.hesteinternatet.dk


'Det var isglat og sneen fyldte gaderne men alligevel fyldtes Kul-caféens hyggelige koncertlokale i København op lørdag aften d. 21. januar 2006, hvor et dedikeret publikum tog varmt imod Sanya og koncertens formål.

Sanya og hendes musiker Tom charmerede sig af sted med 10 personlige perler og forærede lytterne et lille omskifteligt stykke af sig selv ved hver skæring. Med 2 akustiske guitarer leverede de klassisk singer/songwriter musik.

I pausen cruisede folk, og Sanya kom i snak med både dyrevelfærdsrepræsentanter og med 'Buddy', en sing/songwriter fra U.S.A. En repræsentant indvilgede i at komme op på scenen og afsløre en aktuel dyreværnssag (salg af rituelt slagtet kød), som deres forening blandt andet har fokus på. Det var et godt initiativ og skabte fokus på en aktuel sag, som publikum spurgte ind til. Buddy blev inviteret op som opvarmer til anden akt efter pausen og han sang 'Paradise', en sang han selv havde skrevet.

Det var en vellykket og hyggelig aften, med et overskud på 1525 kr. som går til dyrevelfærdsforeninger.
Arrangøren, Sanya, er igen klar til at gentage succesen senere i år. – ”Jeg håber, at dyreværnsforeningerne igen støtter koncerten, og at det bliver en koncert som får masser af opmærksomhed fra pressen og media. Stadig i klassisk sing/songwriter stil, stadig i en intim og unplugged stemning, men med flere bands' og med repræsentanter, der kommer op og præsenterer deres forening og svarer på spørgsmål fra publikum”, siger Sanya og opfodrer alle dyrevenner til at møde op til koncerten og dermed være med til at sætte fokus på dyrevelfærden.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]

Emner
Arrangementer
Artikler og breve
Billedgalleri
Digte og kloge ord
Fra det virkelige liv
Gode råd om dyrevelfærd
Høringssvar
KATTENS DAG.
Love og bekendtgørelser
Offentlige kontakter
Vores årsmagasiner


Hesteinternatet af 1999 • Tlf. 40 37 16 89