Profile indexOm foreningen
Ide og formål


Søg: 

2004: Hest dræbt af knivstik

Natten til fredag d. 23. juli blev en hest skamferet og dræbt af knivstik ved Vorgod Østerby ved Videbæk, Jylland. Gerningsmanden er endnu ukendt. Hesten gik i en indhegning sammen med nogle andre heste og ponyer. Ringkøbing Politi udtaler til Hesteinternatet af 1999, at gerningsmanden har efterladt sig visse spor, som politiet nu arbejder videre med, men at der tilsyneladende ikke er vidner eller mennesker, som har set fremmede i det meget øde område. Ringkøbing Politi udtaler endvidere til Hesteinternatet af 1999, at hestene var meget tillidsfulde og nemme at komme til, hvis man har blot lidt forstand på heste.

Sidste år skete det samme ved Tarm, Jylland. Denne sag er stadig uopklaret, men også her efterlod gerningsmanden sig visse spor, som Ringkøbing Politi nu sammenligner med sporene fra Vorgod Østerby.

Ringkøbing Politi er chokeret over den modbydelige handling og fortæller, at de tager sagen meget alvorligt og at de arbejder seriøst med at finde gerningsmanden. Skulle nogen have oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Ringkøbing Politi på telefon 97 32 14 48.

Hesteinternatet af 1999, d. 25.7.2004.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]

Emner
Arrangementer
Artikler og breve
Billedgalleri
Digte og kloge ord
Fra det virkelige liv
Gode råd om dyrevelfærd
Høringssvar
KATTENS DAG.
Love og bekendtgørelser
Offentlige kontakter
Vores årsmagasiner


Hesteinternatet af 1999 • Tlf. 40 37 16 89