Profile indexOm foreningen
Ide og formål


Søg: 

2007: Dyrlæge smider dyr ud som affald

Dyrlæge Vagn Bøje Nielsen tager penge for at sende folks døde kæledyr til kremering. Alligevel smider han dem ud i en grøftekant, hvor de rådner op


Sanne Rosbøg - Ekstra Bladet - 16. apr. 2007


Børnene i landsbyen Ørting ved Skanderborg har længe klaget over, at de fandt døde og halvrådne hunde, når de legede i grøften nær ved dyrlæge Vagn Bøje Nielsens grund.

Nu har forældrene taget affære og meldt dyrlægen til politiet. Det viser sig, at dyrlægen med sloganet 'Hvis dyrene er syge og sløje, så ring til Bøje', har set stort på etik, moral og love. Han har uden at blinke taget penge for kremering, når dyreejere kom til ham for at få deres højtelskede dyr aflivet.

Men i stedet for at køre dyrekroppene til forbrændingsanstalten, har han smidt dem ud på en mark på sin egen private grund, hvor de har ligget, til de rådnede op, eller blev ædt af rovdyr og mider.

Politiet i Skanderborg bekræfter, at de har modtaget en anmeldelse, og at det er ulovligt at smide døde dyr ud på den måde. Det øger smitterisikoen, og det er uetisk over for de mennesker, der tror på, at der bliver taget hånd om deres kæledyr i deres sidste stund.

[ Tilbage | Print | Send til en ven ]

Emner
Arrangementer
Artikler og breve
Billedgalleri
Digte og kloge ord
Fra det virkelige liv
Gode råd om dyrevelfærd
Høringssvar
KATTENS DAG.
Love og bekendtgørelser
Offentlige kontakter
Vores årsmagasiner


Hesteinternatet af 1999 • Tlf. 40 37 16 89