Profile indexOm foreningen
Ide og formål


Søg: 

2008: Konference om fremtidens dyrepoliti

Pressemeddelelse udsendt d. 30. september af Fransiska Andersen, Inges Kattehjem, som stod for konferencen.

Den 26. september i år indbød dyreværnsorganisationen Inges Kattehjem til en konference, som havde til formål at diskutere udformningen af et såkaldt dyrepoliti. De senere år er mishandlingen af dyr blevet grovere, og ønsket om et dyrepoliti med beføjelser til at assistere dyr i nød er vokset i befolkningen.

Samtlige dyreværnsforeninger i Danmark var indbudt, og repræsentanter fra ikke mindre end 18 dyreværnsforeninger var til stede. Ligeledes deltog fire af de 12 politikredse for at dele deres erfaringer med håndtering af dyreværnssager, og desuden medvirkede enkeltpersoner, som via deres professionelle virke har en særlig indsigt i emnets karakter.

Ved konferencens afslutning var der blandt flere af deltagerne enighed om, hvordan man vil gribe konstruktionen af et dyrepoliti an, og man vedtog at nedsætte en arbejdsgruppe på tværs af deltagerne, som har til opgave at realisere de danske dyreværnsforeningers ønsker; her i blandt uddannelse af dyreværnskonsulenter og ændringer til Dyreværnsloven.

2008: Konference om fremtidens dyrepoliti

Dejlig harmonisk kat

FOTO: Anne-Mette Iversen


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]

Emner
Arrangementer
Artikler og breve
Billedgalleri
Digte og kloge ord
Fra det virkelige liv
Gode råd om dyrevelfærd
Høringssvar
KATTENS DAG.
Love og bekendtgørelser
Offentlige kontakter
Vores årsmagasiner


Hesteinternatet af 1999 • Tlf. 40 37 16 89